incarcare wireless2

Despre incarcarea wireless

Da e faina, dar vine la pachet cu cateva provocari

 

1.  Cele accesibile la pret incarca maxim cu 0.5 A (poti obtine si 0.3 A – folosind o carcasa nepotrivita). Este echivalentul curentului oferit de portul USB al unui laptop/desktop.

Incarca destul de putin, dar este placut sa pui telefonul pe birou si el sa se incarce.

Daca dormi 8 ore pe noapte cand te trezesti telefonul tau te va astepta incarcat fara fire.

 

2.  Fiecare Model are obligatoriu alt receiver – Principiul de funtionarea al incarcarii fara fire presupune existenta a 2 bobine de inductie. Daca cea conectat la priza este universala (de cele mai multe ori), cea din telefon este conditionata de forma carcasei, cat si de locul in care sunt amplasati conectorii.

incarcator wi fi

3. Receiverul universal. Daca nu te deranjeaza faptul ca mufa microUSB va fi intotdeauna ocupata atunci el este perfect pentru tine si il poti folosi si cand vei schimba telefonul. Cu putin noroc il poti insera sub carcasa sau ….

wi fi charger

4.  Chiar daca cumperi receiverul (chinezesc) pentru telefonul potrivit poti avea surprize atunci cand doresti sa inchizi carcasa. Daca carcase este originala ai o sansa la fiecare 15 minute de manipulare si ajustare sa o inchizi corect – daca carcasa este tot din China – atunci trebuie sa fii chinez pentru a inteplini aceasta sarcina.

wireless charger note 2

5.  Cei 4-6 mm expusi de producatorul chinez – in care este garantaa functionarea incarcarii fara fir sunt mai mult imaginari. Am reusit sa integram un receiver intr-un corp de mobilier si acesta sa functioneze la puterea maxima adica 0.5 A, dar am folosit un material special ultrasubtire.

 

 

No Comments

Post a Comment

Current day month ye@r *